Berlingske: Jacob Mchangama – Skal kristendommen fylde mere i det danske samfund?

0

“Det er godt og sundt at sætte fokus på kristendommens særlige rolle i det danske samfund. Men netop på grund af den totale sammenblanding af stat, religion og politik, der kendetegnede Danmark fra Reformationen og frem til Grundloven, er der også grund til at advare om at fremme kristendommen via politik og lovgivning.

…Jeg er ikke troende, men jeg oplever en stærk grad af samhørighed og mening, når jeg er i kirke og beder fadervor og synger salmer, som danskere har gjort det i århundreder før mig. Jeg læser også op af Bibelen for mine børn, fordi det er en vigtigere kilde til at forstå den kultur, som de er født ind i, end andre religiøse skrifter.”

Læs hele klumme her.

Share.

About Author

Comments are closed.