Djøf online-arrangement 6. sep.: Ytringsfrihed under pres

0

Justitias Jacob Mchangama mødes til online hardtalk med direktør for Institut for Menneskerettigheder Louise Holck og journalist og debattør David Trads d. 6. september 2023 kl. 17.30 – 18.30.

Online-arrangementet afholdes af Djøf. Deltagelse er gratis.

Tilmeld dig her

Tekst fra arrangementets webside:

Ytringsfriheden er blevet hyldet som den ”første frihed”, fundamentet for demokratiet og et værn mod tyranniets fjende, der åbner porten mod oplysningen.

Samtidig har ytringsfrihed de sidste mange år været genstand for mange kontroverser, og rundt omkring i verden – både i demokratier og autoritære stater – har ytringsfriheden trange kår.

Kort sagt så er ytringsfrihed under pres, og spørgsmålet er, om vi måske går i en retning, hvor vi skal til at gradbøje og regulere ytringsfriheden? 

Tag med på et spændende onlinearrangement med fokus på ytringsfrihedens udfordringer og grænser, når Jacob Mchangama, med udgangspunkt i sin seneste bog ‘Ytringsfrihed – fra Sokrates til sociale medier’, og live fra Vanderbilt University i Nashville, Tennessee, i selskab med David Trads og Louise Holck, stiller skarpt på ytringsfrihed og rettigheder med danske og amerikanske perspektiver og erfaringer.

Share.

About Author

Comments are closed.