JUSTICE på CPH:DOX

0
Print pagePDF page

Under temaet JUSTICE sætter CPH:DOX, i samarbejde med Justitia og Advokatsamfundet, et vigtigt og aktuelt fokus.

Programmet indholder en række spændende dokumentarfilm, som belyser problematikker i retsstaten fra forskellige vinkler. FIlmene suppleres af talks og debatter, hvor Justitia deltager. Du kan se programmet og læse mere her:http://cphdox.dk/justice/

Justitia præsentere følgende film og debatter:

 

PRE-CRIME

15. marts

JUSTICE bliver skudt i gang med et stort åbningsarrangement 15. marts, hvor filmen Pre-Crime bliver vist, med efterfølgende debat om politiets øgede overvågning, og hvordan dette udfordrer princippet om, at vi alle er lige for loven. I debatten deltager bl.a. advokat Birgitte Arent Eiriksson fra Justitia, direktør i Rigspolitiet Svend Larsen og retsordførerJosephine Fock (Å)

Tilmeld dig dig her.

 

RECRUITING FOR JIHAD

18. marts

I programmet viser vi “Recruiting for Jihad”, der i tre år følger den unge, norske jihadist Ubaydullah Hussein i en kontroversiel film om radikalisering, ekstremisme og det frie samfunds modsvar. Visningen bliver efterfulgt af en debat med direktør i Justitia, Jacob Mchangama, filmens to instruktører samt journalist, forfatter og særlig rådgiver for Justitsministeren, Jakob Sheikh, der som journalist tidligere har beskæftiget sig med radikaliserede unge.

Tilmeld dig her.

Share.

About Author

Louise Stenstrup

Kommunikations- og sekretariatschef / Head of Communications and COO

Comments are closed.