Pressemeddelelse: Augustinus Fonden støtter Justitia-projekt om vilkår for gadeplansarbejde

0

Justitias projekt ’Forbedring af vilkårene for socialt udsatte borgere og de gadeplansarbejdere, som møder dem’ bliver en realitet efter støtte fra Augustinus Fonden.

Projektet er en undersøgelse af de vilkår, som både udsatte borgere og gadeplansarbejdere har i de sociale tilbud. Det gælder både i situationer, hvor medarbejdere opsøger udsatte borgere på gaden, og hvor udsatte borgere selv opsøger sociale tilbud, der er tilgængelige direkte fra gaden. Justitia vil i den forbindelse også se nærmere på de digitale udfordringer, som udsatte borgere møder i deres hverdag, når de skal have dækket et hjælpebehov.

Undersøgelsen vil afdække de væsentligste udfordringer for mødet mellem de udsatte borgere og sociale tilbud. På baggrund af disse resultater vil Justitia præsentere anbefalinger til forbedring af vilkårene for udsatte borgere og gadeplansarbejdere.

”Vi er meget glade for og stolte af Augustinus Fondens støtte, som er helt afgørende for at kunne arbejde med denne type problemstillinger” udtaler direktør Birgitte Arent Eiriksson. ”Vi ser frem til det forestående arbejde og mest af alt til at hjælpe med at belyse og forbedre vilkårene for socialt udsatte og gadeplansarbejdere.”

Projektet gennemføres i perioden 2024-2026 og vil løbende udgive analyser af de områder, som er i fokus.

For spørgsmål og kommentarer:

Birgitte Arent Eiriksson: +45 30 86 84 97, birgitte@justitia-int.org

Med støtte fra:

Share.

About Author

Comments are closed.